MAINOSTOIMISTO HALO | HELSINKI
MAINOSTOIMISTO HALO | HELSINKI
MARKKINOINTI, KAMPANJAT & BRÄNDIT.

Success Story: Puhtikaura

17.06.2016

Success Story – Puhtikaura ja Viipurilainen kotileipomo

Vanha asiakas suositteli kesällä 2014 palveluitamme Viipurilaisen Kotileipomon yrittäjälle Teppo Ylä-Hemmilälle. Teppo oli ottamassa sukupolvenvaihdoksessa vetovastuuta n. 800 000 € leipomoliiketoiminnasta. Joimme kahvit ja söimme pullat.

Ensimmäisenä uudistettiin leipävalikoima lähileipien, käsityöläisyyden ja puhtaan tekemisen suuntaan. Päivitettiin yritysilme ja brändättiin leipävallankumous sekä uusittiin pakkaukset. Avattiin uusiin toimitiloihin Café & Deli. Liiketoiminta kasvoi 50 %.

Kolmanneksi kivijalaksi tuotiin uudet innovatiiviset tuotteet. Ensimmäinen lähtö on Puhtikaura –kaurapuuteri, jonka tarina on tässä.

1. Osallistuttiin Vuoden suomalainen elintarvike 2016 kilpailuun. Finaalipaikan jälkeen kisa ratkaistiin yleisöäänestyksessä. Kisassa olivat mukana Atria, Saarioinen ja Juustoportti sekä piskuinen Järki Särki. Oli toiminnan aika. Latasimme kaikki peliin sosiaalisessa mediassa.

2. Uuden kategorian tuote vaati hieman selittämistä kuluttajille. Tehtiin sympaattista reseptimateriaalia.

3. Voitto vuoden suomalainen elintarvike 2016 –kisassa hyödynnettiin maksimaalisesti.

4. Laaja huomio toimialalla ja sosiaalisessa mediassa avasi paljon ovia. Ensimmäinen ketjujakelu Keskossa julkaistiin kesäkuussa 2016.

5. Bloggarit lähtivät innolla mukaan. www.puhtikaura.fi/blogit

Seuraavaksi Puhtikauran osalta julkaistiin lisää ketjujakelusopimuksia ja lukuisia vientiprojekteja on jo meneillään.

Viipurilainen Kotileipomo on kahdessa vuodessa kasvattanut liiketoimintaansa 250% ja samalla käyrällä jatketaan.

Tämä on malliesimerkki siitä kun mainostoimiston ja asiakkaan yhteistyö tuottaa tuloksia ja on kaikille erinomaisen motivoivaa ja ennenkaikkea hauskaa tekemistä.

Haluatko kirjoittaa seuraavaa menestystarinaa kanssamme?