MAINOSTOIMISTO HALO | HELSINKI
MAINOSTOIMISTO HALO | HELSINKI
MARKKINOINTI, KAMPANJAT & BRÄNDIT.

Mekonomen

04.04.2017

Pohjoismaiden suurin autohuoltoketju rantautui Suomeen ja valitsi kilpailutuksessa Halon markkinointikumppanikseen. Tavoitteena on kasvaa kannattavasti kuten asiakkaillamme ilahduttavan usein on. Ensimmäiset mediaponnistukset näkyvät nyt Maikkarilla ja ensimmäinen sisältömarkkinointitoteutus on myös ulkona.

www.testattuautohuolto.fi

Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju jolla on oma tukkuliike sekä yli 350 myymälää ja yli 2300 Franchising korjaamoa. Mekonomen Group on ruotsalainen pörssiyhtiö joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa.

Mekonomen käynnisti toimintansa Suomessa pääkaupunkiseudulla loppuvuodesta 2010. Mekonomen toimii Suomessa 16 paikkakunnalla ja lisäksi Ahvenanmaalla.