MAINOSTOIMISTO HALO | HELSINKI
MAINOSTOIMISTO HALO | HELSINKI
MARKKINOINTI, KAMPANJAT & BRÄNDIT.

Kesäkuulumisia

19.06.2017

Suutarin lapsille askarreltiin showreel ja samalla kesäkuulumiset ilmoille. Lomailemme porrastetusti niin, että palvelemme kesän läpi vanhoja ja mielellämme myös uusia asiakkaita.

Alkuvuoden aikana on julkaistu ensimmäisiä töitä useille uusille asiakkaille kuten pohjoismaiden suurin autohuoltoketju Mekonomen ja ikoninen Wanha Satama.

Samalla vuonna 2016 aloitettu digituotantopalveluiden yhtiöittäminen on jatkunut hyvässä vauhdissa ja Ihmeneloset Oy on nyt yhden hengen alun jälkeen jo useamman hengen vahvuinen. Ihmeneloset toteuttaa verkkopalveluita, kampanjasivustoja, sovelluksia ja muita tarpeellisia digitaalisen markkinoinnin toimenpiteitä. Ihmeneloset toimii Halon kanssa samoissa tiloissa ja Halon yrittäjät ovat sen toiminnassa mukana myös henkilöomistajina. Ihmeneloset mahdollistaa Halolle entistäkin paremmat mahdollisuudet palvella asiakkaiden digitaalisia tarpeita nopeasti, laadukkaasti ja kohtuulliseen hintaan niin, että markkinointi ja digitaalinen tuotanto ovat aidosti integroitu kokonaisuus.

Aurinkoista kesää toivottavat Halon yrittäjät,

Kimmo, Aapo ja Mikko