MAINOSTOIMISTO HALO | HELSINKI
MAINOSTOIMISTO HALO | HELSINKI
MARKKINOINTI, KAMPANJAT & BRÄNDIT.

Tradenomi, play!

19.06.2017

On ammattijärjestöjä ja ammattijärjestöjä. Tradenomiliitto digitalisoi strategiansa mukaisesti jäsenpalveluitaan ja vertaishakupalvelu Tradenomiitti, verkostoitumis- ja kehittämispalvelu Tradenomipaja, jäsenten lakipalvelu Digijuristi ja luonnollisesti asiointipalvelut ovat jo käytössä olevia aidosti digitaalisia kanavia. Tradenomiitti-palvelun lanseerauksen yhteydessä kampanjoidaan jäsenhankinnan tiimoilta ja Halo sai jälleen olla mukana yli 15 vuoden asiakkuuden kehittämisessä. Suunnittelimme kampanjan verkkoalustan, viisi filmiä ja mainonnan.

liity.tral.fi

Tradenomiliitto TRAL on kaikkien tradenomien yhteinen työelämän edunvalvonta-, palvelu- ja markkinointiorganisaatio työmarkkinoilla. TRAL:n tehtävänä on myös tehdä tutkintoa tunnetuksi ja edistää tradenomien asemaa työelämässä. Tutkintopohjaisena liittona TRAL edustaa tradenomeja riippumatta heidän toimialastaan tai työtehtävästään aina opiskeluajoista eläkeikään saakka kaikissa urakehityksen eri vaiheissa. TRAL on perustettu vuonna 1996 ja on yksi Akavan nopeimmin kasvavista liitoista.