MAINOSTOIMISTO HALO | HELSINKI
MAINOSTOIMISTO HALO | HELSINKI
MARKKINOINTI, KAMPANJAT & BRÄNDIT.

Muutosryhmä

11.12.2017

Olemme viimeisen vuoden aikana tehneet useita kokonaisia identiteettiprojekteja ja Suomen sadan vuoden kunniaksi nostetaan esiin nuorten yrittäjien Muutosryhmä. Yrittäjät ovat aloittaneet jo TiimiAkatemian yrittäjyyteen painottuvan koulutuksen aikana ja pystyneet luomaan keksimänsä innovaation kautta kasvavaa yritystoimintaa myymälämuutosten toteuttamisesta.

Identiteettityötä tehtiin fasilitoimalla myyntitiimit ja aluejohto brändin määrittelyyn workshopeissa. Lopulta saatiin julkaistua myös oman digitoimistomme Ihmenelosten toteuttama verkkopalvelu ja Optipari Oy:n toteuttama Tuukka Temosen ohjaama filmi.

Muutosryhmä on jo projektin loppumetreillä onnistunut tekemään uusia merkittäviä toteutussopimuksia ja voidaan todeta, että Suomi on hyvissä käsissä.