Vääksy Stories | Mainostoimisto Halo | Markkinointi & Mainonta | Helsinki ja Lahti

Viipurilainen Kotileipomo leipoo Suomen parasta ruisleipää ja loi loistavan palaleipäsarjan. Leipomon kaupallinen menestys syntyy lähiraaka-aineista, hyvästä johtamisesta ja käsityöstä sekä viimeisenä silauksena tarinankerronnasta. Ruokaan liittyy paljon tunteita ja asiakkaiden saaminen pitämään leipää itselleen tärkeänä ja kokemuksellisena on vaatinut sinnikästä ja rohkeaa vuosien tekemistä.

Vääksy Stories -filmisarjassa on kerrottu hyvän tekemisen tarinaa eri alojen paikallisten hyväntekijöiden kautta. On tärkeää huomata, että hyvän tekemisen ei aina tarvitse olla koko maailmantuskan ratkaisemista. Pienet hyvät teot ovat merkityksellisiä laajempien ilmiöiden synnyttämisessä. Tuotannossa ei hienosteltu vaan keskityttiin tarinoiden välittämiseen. Tällä nopean ja krouvin tekemisen metodilla on pystytty auttamaan Viipurilainen Kotileipomo neljässä vuodessa 400% kasvuun joka on myös saman 400% toimialan kasvua nopeampaa. Hyvät tarinat johtavat poikkeuksetta myös hyviin kaupallisiin tuloksiin.

Tagit

MAINOSTOIMISTO HALO  |  HALO ADVERTISING

Arabiankatu 12, FI-00560 HELSINKI, FINLAND
Tel. +358 50 596 8834
kontakti(a)halo.fi | etunimi.sukunimi(a)halo.fi