MAINOSTOIMISTO HALO | HELSINKI
MAINOSTOIMISTO HALO | HELSINKI
MARKKINOINTI, KAMPANJAT & BRÄNDIT.

Sveitsi tunnetaan juustosta, mutta harva tietää miksi.

22.05.2020

Markkinoinnissa isojen tiimien johtaminen on asiakkaan osaamisen ydintä, näkemyksen lisäksi. Switzerland Cheese Marketing Nordics on kasannut lukuisten sveitsiläisten juustobrandien markkinointiin yhteispohjoismaisen Dream Teamin, jonka tehtävänä on edistää eri sveitsiläisten juustojen vientiä Pohjoismaihin. Meillä on ollut ilo ja kunnia työskennellä huipputyyppien kanssa tänään digissä lähteneessä #gruyerestories-kampanjassa. Iso käsi Bonnier, AMAI Media, Muato Creative, Ufacik Partners, Tiina Rantanen ja lähettiläät Petter Bäcklund sekä Systrarna Eisenman.

Nyt julkaistu kampanja kertoo syvemmin tarinoita Le Gruyère AOP -juuston tarinoita tuottajavierailulta Sveitsistä kuvin, filmein ja sanoin. Kampanja näkyy paitsi sivustoilla www.gruyerestories.fi ja .se vahvasti sosiaalisessa mediassa sekä display-kampanjoissa. Kannattaa vilkaista myös Tiina Rantasen artikkeli, joka avaa kuinka maataloustuotannon käsityöläisyys maistuu Le Gruyère AOP -juustossa.

Halo suunnitteli kampanjan konseptin, videot ja toteutti sivustot.