MAINOSTOIMISTO HALO | HELSINKI
MAINOSTOIMISTO HALO | HELSINKI
MARKKINOINTI, KAMPANJAT & BRÄNDIT.

Leipä suomalaiseen mielenmaisemaan.

02.03.2023

Viipurilainen Kotileipomo on ilahduttavasti erilainen. Se vannoo lähiraaka-aineiden nimeen ja leipoo juureen. Leipurin työ on oikeasti arvossaan. Uutuustuotteena palaleipäsarjan jatkoksi lanseerattavaksi saatiin ohut palaleipä lähirukiista.

Leivästä haluttiin suomalaiseen mielenmaisemaan sopiva brändin osalta ja monivaiheisen konseptoinnin jälkeen nimeksi tuli Jäärä, joka kuvaa hyvin oman tien kulkemista ja suomalaista päättäväisyyttä. Sekä tietysti sitä että ollaan aina oikeassa, mutta pilke silmäkulmassa. Vielä kun mukaan saatiin puhuttua paitsi nuorten keihään Euroopan mestari Topi Parviainen ja legendaarinen Seppo Räty oli myös markkinoinnin luova konsepti tekemistä vaille valmis.

Katso lanseerauskampanjan video alta.