Case

Jäärä, aina oikeassa.

Viipurilainen Kotileipomo
Seppo Räty poseeraamassa graffiteilla maalatun betoniseinän edessä Helsingissä Kaura Jäärä kampanjassa. Mainostoimisto Halo | Helsinki x Viipurilainen Kotileipomo

Mainostoimisto Halo

Helsinki

VIIPURILAINEN KOTILEIPOMO
x MAINOSTOIMISTO HALO

Yhteistyömme Viipurilaisen Kotileipomon kanssa on kestänyt kymmenen vuotta. Sinä aikana sinnittelevästä pienleipomosta on taiottu kasvava ja kannattava yritys sekä rakastettu brändi. Kasvua on kertynyt 800%.

KASVU SYNTYY STRATEGIAN NOUDATTAMISESTA.

Kuinka hurja kasvu on onnistuttu tekemään? Peruslähtökohta on tietysti asiakkaan missio ja strategia jotka on määritelty puhtaiden lähiraaka-aineiden, juureen leipomisen ja koko lähiruokaketjun hallinnan ympärille. Samalla tuoteportfolio on uusittu kokonaan. Viipurilainen leipoo Suomen parhaat palaleivät.

Seppo on alkuperäinen Jäärä.

MAINOSTOIMISTOLLA
ON HETKENSÄ.

Vahva strategia on antanut loistavan mahdollisuuden markkinoinnille pakkaussuunnittelusta sosiaaliseen mediaan. Olemme luoneet yritysilmeen, toteuttaneet satoja videoita, suunnitelleet kymmeniä pakkauksia, verkkosivut ja palkanneet asiakkaan avuksi lukuisia kumppaneita.

Yksi sykähdyttävimmistä hetkistä oli saada aito ja alkuperäinen Jäärä, Seppo Räty mukaan Viipurilaisen Jäärä-tuotesarjan lanseerauksiin. Lukuisten neljän tunnin puheluiden jälkeen seisoimme lopulta kamera- ja valokaluston kanssa ensin Hammaslahden urheilukentällä Joensuun liepeillä. Paikalle marssi jokaisen suomalaisen tuntema hahmo jonka tarinat olivat jälleen kerran kaikkia kuvitelmia ihmeellisempiä. Seppo toivoi mukaan heittäjäksi lupaavan ja nuorten sarjoissa meritoituneen Topi Parviaisen. Ensimmäisenä vuonna Jäärä nousi Viipurilaisen myydyimmäksi leiväksi. Myöhemmin saimme Sepon vielä Päähesaan tekemään Kaura Jäärän lanseerausta. Ja ehkä juttupankissa on vielä seuraavakin, saa nähdä.

Annetaan Viipurilaisen yrittäjän Teppo Ylä-Hemmilän kertoa yhteistyöstä kanssamme.

Teppo Ylä-Hemmilä, Viipurilainen Kotileipomo

SEURAAVA KASVULOIKKA.

Syksyn ja talven 2024/25 tulee Viipurilaisella tapahtumaan todella paljon. Olemme työskennelleet kasvuloikkaan johtavien hankkeiden parissa ja kannattaakin laittaa Viipurilainen seurantaa hiljattain aloitetussa TikTokissa, tietysti Facebookissa ja Instagramissa niin näet ensimmäisenä kuinka hommat hoituvat. Katso myös verkkosivut viipurilainen.fi

Brändinrakennus Internet-sivut Mainonta Markkinointi Pakkaussuunnittelu Sosiaalinen media TV-mainonta Valokuvaus Verkkokauppa Videotuotanto Yritysilme

HALUAISITKO RATKAISTA KASVUN HAASTEITA KANSSAMME?

Haluatko menestyä kuten Viipurilainen Kotileipomo? Lähetä viestiä mikko.vanska@halo.fi tai soita +358 50 596 8834 niin käydään läpi kuinka voisimme auttaa sinuakin.

Voit myös varata veloituksettoman 45 min intron täältä.

HALUATKO VIELÄ PEREHTYÄ LISÄÄ ENNEN YHTEYDENOTTOA?

Ehdimme hoitaa noin kymmenen aktiivisen asiakkaan asioita kerrallaan. Jos haluat paikan auringossa niin voit ottaa joko yhteyttä heti tai vaihtoehtoisesti katsella vielä hetken videoita. Tässä niitä olisi. Sen jälkeen ota yhteyttä ja tavoitteitesi toteutumista ryhtyy välittömästi edistämään ryhmä kokeneita markkinoinnin suunnittelijoita ja vieläpä ihan kohtuullisin ehdoin.

Brokeback Päijänne, Viipurilainen Kotileipomo
Kaura Jäärä, Viipurilainen Kotileipomo
Investointi, Viipurilainen Kotileipomo