Ääniä Suomesta

Ääniä Suomesta

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

Arctips

Arctips

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

TALOON.COM

TALOON.COM

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

YTN

YTN

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

Calix

Calix

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

HopLop

HopLop

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

Viipurilainen Kotileipomo

Viipurilainen Kotileipomo

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

Viipurilainen Kotileipomo

Viipurilainen Kotileipomo

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

LADEC

LADEC

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

Suomen Messut

Suomen Messut

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

Professoriliitto

Professoriliitto

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

Tradenomiliitto TRAL

Tradenomiliitto TRAL

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

Funpark

Funpark

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

TALOON.COM

TALOON.COM

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

YODEL

YODEL

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

Kookenkä

Kookenkä

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

Visedo

Visedo

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO | HELSINKI & LAHTI

| MARKKINOINTI, MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA |

MAINOSTOIMISTO HALO

MAINOSTOIMISTO HALO  |  TÄYDEN PALVELUN MAINOS- JA DIGITOIMISTO  |  HELSINKI & LAHTI

TIETOSUOJASELOSTE

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

Rekisterinpitäjä

Halo Oy
Y-tunnus: 1974946-8
osoite: Arabiankatu 12, 00570 Helsinki

Tietosuoja-asioista vastaava yhteyshenkilö

Janne Keiski
email: janne.keiski@halo.fi

Henkilötietojen käsittelyn peruste ja tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on:

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilörekisteriin merkittäviä tietoja saadaan säännönmukaisesti seuraavista lähteitä:

  • Rekisteröidyltä itseltään

Henkilötietojen luovuttaminen

Henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta. Henkilötietoja ei näin ollen myöskään siirretä EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa esimerkiksi viranomaisille lakiin perustuvan vaatimuksen perusteella.

Profilointi

Henkilötietoja ei käytetä profilointiin tai muuhun automaattiseen päätöksentekoon.

Rekisteröidyn oikeudet

Oikeus saada pääsy henkilötietoihin

Rekisteröidyllä on oikeus saada vahvistus siitä, käsitelläänkö häntä koskevia henkilötietoja, ja jos käsitellään, oikeus saada kopio henkilötiedoistaan.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää, että häntä koskevat epätarkat ja virheelliset henkilötiedot korjataan. Rekisteröidyllä on myös oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä toimittamalla tarvittavat lisätiedot.

Oikeus tietojen poistamiseen

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää itseään koskevien henkilötietojen poistamista, jos

a. henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty; tai

b. henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Rekisteröidyllä on oikeus rajoittaa itseään koskevien henkilötietojen käsittelyä, jos

a. rekisteröity kiistää henkilötietojensa paikkansapitävyyden;

b. käsittely on lainvastaista, ja rekisteröity vastustaa henkilötietojensa poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käytön rajoittamista; tai

c. rekisterinpitäjä ei enää tarvitse henkilötietoja käsittelyn alkuperäisiin tarkoituksiin, mutta rekisteröity tarvitsee niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevat ja hänen itse toimittamansa henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Henkilötietoasioiden kansallisena valvontaviranomaisena on oikeusministeriön yhteydessä toimiva tietosuojavaltuutettu. Sinulla on oikeus saattaa asiasi valvontaviranomaisen käsiteltäväksi, jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan sitä koskevaa lainsäädäntöä.

Yhteydenotot

Kaikissa henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ja omien oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään

Kolmansien osapuolien käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Käytämme kävijätietojen analysointiin, markkinoinnin uudelleenkohdistamiseen ja bannerimainontaan sellaisten ulkopuolisten tahojen palveluja, jotka käyttävät sivustoillamme evästeitä.

Tällaisia palveluntarjoajia ovat seuraavat tahot:

Google Analytics: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Facebook: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA
Youtube: Youtube LLC, 901 Cherry Avenue, Second Floor, San Bruno, CA 94066, USA

Käyttäessänne halo.fi sivustoa annatte suostumuksenne, että voimme käyttää evästeitä edellä mainituin tavoin.

MAINOSTOIMISTO HALO  |  HALO ADVERTISING

Arabiankatu 12, FI-00560 HELSINKI, FINLAND
Tel. +358 50 596 8834
kontakti(a)halo.fi | etunimi.sukunimi(a)halo.fi