MAINOSTOIMISTO HALO | HELSINKI
MAINOSTOIMISTO HALO | HELSINKI
MARKKINOINTI, KAMPANJAT & BRÄNDIT.

Salla Airaksinen Haloon

02.02.2018

Mainostoimisto Halo saa vahvistuksen asiakkuusjohtoonsa, kun Messukeskuksen Marketing Manager Salla Airaksinen siirtyy toimistoon. Siirtymä on luonteva, sillä yhteistyötä on tehty viimeisen kolmen vuoden ajan pöydän eri puolilla.

”Salla halusi asiakkaana meiltä aina tuloksia ja saimme yhdessä esimerkiksi I love me -messut upealle kasvu-uralle. Sallan viimeisin työnäyte Mesoaja-palkintogaala on huikea osoitus siitä mitä haluamme omille asiakkaillemme tuottaa. Suunnanmuutos tarvitsee päättäväisiä ja näkemyksellisiä tekijöitä, jotka luovat uutta omalla panoksellaan. Asiakkaamme tulevat hyötymään Sallan panoksesta välittömästi.”, sanoo Halon perustajaosakas Aapo Hollanti.

”Kolme vuotta oli sopiva aika Messukeskuksessa. Tällä kertaa pääsen luomaan uutta mainostoimistossa. Oma kehittyminen ja Halon kokonaisvaltainen suunnitteluosaaminen, josta minulla on jo kokemusta asiakkaana painoivat päätöksessäni. Tiedän kokemuksesta, että tulemme tarjoamaan kasvuun johtavaa osaamista.” kommentoi kuukauden hengähdystauon ennen aloitusta pitävä Airaksinen.

Airaksinen aloittaa Halossa maaliskuun alussa. Halon yhteistyö Messukeskuksen kanssa jatkuu tiiviinä myös muutoksen yhteydessä.

Lisätietoja:

Aapo Hollanti
+358 41 456 3522 | aapo.hollanti@halo.fi

Salla Airaksinen
+358 45 310 6727 | salla.airaksinen@halo.fi